Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته ارتباط و خدمات مشتری شرکت گاز استان اصفهان گفت: از نیمه دوم سال جاری تبدیل قبص‌های کاغذی به پیامکی آغاز شد و تاکنون یک میلیون و ۳۰۰ هزار مشترک با ارائه تلفن همراه خود در طرح حذف قبوض کاغذی مشارکت کرده‌اند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، حسین بندگانی در مراسم تقدیر از مشترکان نمونه شرکت گاز استان اصفهان اظهار کرد: شرکت گاز استان اصفهان با ۲۱ میلیارد متر مکعب توزیع گاز در استان، در ۱۰۹ شهر و ۱۶۰ روستا فعالیت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به منطور حفظ و توسعه فرهنگ ایمنی و ترویج فرهنگ بهینه مصرف و حفاظت از محیط زیست اقدام به تقدیر از مشترکان نمونه گاز استان شد و معیار انتخاب این افراد، مصرف درست و بهینه، پرداخت الکترونیکی و به موقع صورتحساب، رعایت نکات ایمنی، عدم دستکاری کنتور بوده است.

معاون بهره‌برداری شرکت گاز استان اصفهان تصریح کرد: این مشترکان با مصرف ۳۰۰ تا ۴۰۰ متر مکعب در ماه، الگوی مصرف بهینه را در فصل سرد سال یعنی ۱۶ آبان‌ماه تا ۱۵ فروردین‌ماه سال بعد از آن رعایت کرده‌اند.

وی با بیان اینکه تقدیر شوندگان ۵۶ مشترک نمونه هستند که از میان ۲۳ اداره گاز استان انتخاب شده‌اند، تصریح کرد: حفظ محیط زیست و گام برداشتن به سمت دولت الکترونیک موجب شده از نیمه دوم سال جاری تبدیل قبص‌های کاغذی به پیامکی را آغاز کنیم و تاکنون نیز یک میلیون و ۳۰۰ هزار مشترک با ارائه تلفن همراه خود در طرح حذف قبوض کاغذی مشارکت کرده‌اند.

بندگانی با بیان اینکه یک میلیون و ۸۷۸ هزار مشترک با بیش از دو میلیون واحد مصرف کننده در استان وجود دارد، خاطرنشان کرد: ثبت تلفن همراه به سه روش ارسال پیامکی شماره اشتراک به ۱۰۰۰۱۹۴، مراجعه به سایت شرکت گاز و ثبت شماره اشتراک و همچنین تکمیل جدول ضمیمه شده به قبوض و تحویل به مامور کنتور خوان، در سامانه ثبت خواهد شد.

وی با بیان اینکه شرکت گاز استان به عنوان شرکت پیشرو در خدمت‌رسانی در جهت تحقق دو هدف سرآمدی در عملیات و ارتقای بهره‌وری تلاش می‌کند، خاطرنشان کرد: شرکت گاز استان اصفهان با هدف افزایش دستیابی به رضایتمندی مشتریان، سهولت در دسترسی به گاز، ثبات و پایداری جریان گاز و نوآوری و ارائه به موقع خدمات سیاست‌گذاری خود را انجام داده است.

کد خبر 401390

منبع: ایمنا

کلیدواژه: گازرسانی حذف قبض کاغذی توسعه دولت الکترونیک مشتری مداری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۲۱۲۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!

به گزارش قدس آنلاین، روزنامه وال‌استریت‌ژورنال نوشته است که شرکت هواپیماسازی بوئینگ به دلیل فقدان یکی از قطعات اصلی هواپیمای پهن‌پیکر «۷۸۷ دریم‌لاینر» که با همکاری مشترک یک شرکت آمریکا و یک شرکت روسی ساخته می‌شود، قادر به تولید این مدل هواپیما نیست و به دردسر افتاده است.

وال‌استریت‌ژورنال نوشت: مبدل حرارتی که در سیسم کنترل محیطی هواپیما استفاده شده و دمای قطعات الکترونیکی آن را تنظیم می‌کند، پیش‌تر با همکاری مشترک شرکت آمریکایی «کالینز اروسپیس» و شرکت «اچ‌اس-نائوکا» مستقر در مسکو ساخته می‌شود.

با این حال، این همکاری مشترک مارس ۲۰۲۲ و اندکی پس از آغاز جنگ روسیه و اوکراین، به عنوان بخشی از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه، متوقف و خط تولید قطعات تنظیم دما به کارخانه جدید «کالینز اروسپیس» واقع در آمریکا و انگلیس منتقل شد. آنها در ابتدا موفق به تامین تقاضای بوئینگ بودند اما حالا با کمبود این قطعه روبه‌رو شده‌اند زیرا بوئینگ تصمیم به افزایش تولید «دریم‌لاینر» گرفته است.

دِیو کالهون، مدیر اجرایی ارشد بوئینگ در ماه آوریل گفته بود: «وقتی حمله اتفاق افتاد، خط تولید منتقل شده اما ظرفیت تولید با تقاضای ما همخوانی ندارد.

بوئینگ هفته گذشته به سرمایه‌گذاران اعلام کرد که به دلیل فقدان مبدل حرارتی و همچنین صندلی کابین، قادر به تولید کافی دریم‌لاینز نیست. تولید ماهانه بوئینگ ۷۳۷ مکس نیز به دلیل مشکلات این شرکت در رفع نواقص فنی(جدا شدن دریچه روی بال یک فروند هواپیمای خطوط هوایی آلاسکا در ماه ژانویه) تک‌رقمی شده است. این مدل سابقه طولانی در حادثه‌آفرینی دارد به طوری‌که حوادث رخ‌داده برای این مدل ناشی از نقص فنی، در سال ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ به مرگ بیش از ۳۴۰ نفر منجر شد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • «اصپاک» در شهر اصفهان ۱۳ هزار مشترک دارد/ بیش از ۱۰ هزار خانه بیمه آتش‌سوزی شد
  • اجرای طرح ساماندهی تردد موتورسیکلت‌ها در میدان امام اصفهان
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • لزوم نظارت مستمر بر اجرای مناسب پروژه‌های مشارکتی در شهر اصفهان
  • رافائل گروسی میهمان ویژه همایش هسته‌ای اصفهان
  • مشارکت کره جنوبی در رزمایش سایبری آمریکا
  • مشارکت ۵۹ هزار دانش‌آموز یزدی در طرح ملی نجات آب
  • اصفهانِ مظلوم!؛ استوری مشترک بازیکنان سپاهان
  • استوری مشترک بازیکنان سپاهان؛ اصفهانِ مظلوم! + عکس
  • آغاز طرح بازآفرینی شهری محله جامی اصفهان