Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-06@07:55:28 GMT

۷ نشانه ویروسی شدن تلفن همراه

تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۷۰۹۵۶

اگر در تلفن همراه خود تبلیغات بیش از حد یا قبض تلفن عجیب دید، باید به ویروسی شدن آن شک کنید.

خبرگزاری میزان _ باشگاه خبرنگاران به نقل از ۲۴ ae نوشت: امروزه وجود ویروس‎های زیاد باعث شده تا بسیاری از کاربران برای اطمینان از عاری بودن تلفن همراهشان از بدافزار‌ها خود به سراغ نرم افزار‌های آنتی ویروس بروند و در صورت پیدا شدن ویروس آن را از بین ببرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه به چند مورد اشاره می‌کنیم که در صورت مشاهده آن در تلفن همراه خود بهتر است به ویروسی شدن تلفن شک کرده و به دنبال رفع و حذف آن‌ها باشید.

قبض تلفن عجیب

قبض‌های عجیب با مبالغ بالا می‌تواند یکی از علائم ویروس‌ها باشند، زیرا برنامه‌های مخرب می‌توانند با استفاده از تلفن برای ارسال پیام‌های متنی یا تماس‌های تلفنی درآمد کسب کنند اگر قبض‌های شما مبالغ زیادی را نشان می‌دهد ممکن است دستگاه شما ویروسی شده باشد.

تبلیغات بیش از حد

ابزار‌های تبلیغاتی مزاحم در تلفن می‌توانند دستگاه شما را با کد مخرب آلوده کنند.

ارسال پیام به مخاطبین بدون اطلاع شما

بدافزار می‌تواند پیام‌هایی را از دستگاه شما ارسال کند که ممکن است دستگاه‌های مخاطبین را نیز آلوده کند.

عملکرد ضعیف

عملکرد کند، علامت مطمئنی است که نشان می‌دهد تلفن به ویروس و بدافزار آلوده شده است.

برنامه‌های جدید

اگر برنامه‌های جدید به طور ناگهانی روی تلفن ظاهر شوند، ممکن است یک برنامه مخرب آن‌ها را در دستگاه بارگیری کرده باشد، و این امکان هم وجود دارد که برنامه‌های جدید هم حاوی بدافزار باشند.

مصرف غیرعادی داده‌ها

برنامه‌های مخرب باید اطلاعاتی را از سازندگان خود از طریق اینترنت ارسال و دریافت کنند و تلفن به شما این امکان را می‌دهد که بدانید برنامه‌ها چقدر از داده‌ها را مصرف می‌کنند.

عمر باتری

عمر کوتاه باتری می‌تواند به این معنی باشد که از یک برنامه بدافزار استفاده می‌شود و همچنین می‌تواند نشانه‌ای از ویروس بودن گوشی باشد.

بیشتر بخوانید: استفاده همزمان واتس‌اپ در چهار دستگاه به زودی ممکن می‌شود انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود. برچسب ها: گوشی تلفن همراه نرم افزار

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: گوشی تلفن همراه نرم افزار تلفن همراه برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۷۰۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار؛ مراقب این نرم افزار‌های جعلی باشید

سرهنگ فدائیان ۱۶ اردیبهشت ماه با اعلام این خبر اظهار کرد: با توجه به پیشرفت فناوری، امروزه بسیاری از خدمات بانکی به صورت غیرحضوری قابل انجام بوده و این خدمات از روش‌های گوناگونی مانند اینترنت بانک، همراه بانک و... قابل دریافت است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: مجرمان سایبری با طراحی همراه بانک‌های جعلی بدافزار و قرار دادن نرم‌افزار‌ها در منابع نامعتبر مبادرت به دسترسی غیرمجاز به گوشی تلفن همراه و کارت بانکی کرده و اقدام به سرقت و برداشت غیرمجاز از حساب شهروندان می‌کنند.

سرهنگ فدائیان خاطرنشان کرد: شهروندان باید توجه داشته باشند که برای جلوگیری از این اقدام، حتما تلفن همراه خود را به آنتی ویروس معتبر تجهیز کرده و به طور مستمر آن را به روز رسانی نمایند. همچنین باید توجه داشته باشند که اطلاعات مهم مانند رمز اول کارت‌ها، کلمه عبور سامانه‌های بانکی، cvv ۲ و تاریخ انقضای کارت را بر روی گوشی تلفن همراه دخیره نکنند.

سرهنگ فدائیان به شهروندان توصیه کرد: برای نصب اپلیکیشن‌های بانکی حتما از سکو‌های عرضه نرم افزار موبایلی داخلی و یا سایت‌های رسمی بانک‌ها اقدام و از دریافت و نصب اپلیکیشن‌های آلوده که اکثرا لینک آن‌ها توسط مجرمان سایبری از طریق ارسال پیام و یا پیامک‌ها به وسیله پیام رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی برای شما ارسال می‌شود، اکیدا خودداری کنید.

رئیس پلیس فتا استان سمنان از شهروندان خواست: در صورت مواجه شدن با موارد مشکوک و مجرمانه مراتب را از طریق سامانه فوریت‌های سایبری به شماره ۰۹۶۳۸۰ و یا سایت پلیس فتا گزارش کنند.

دیگر خبرها

  • میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه ارزیابی می‌شود
  • ارزیابی میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه در سازمان تنظیم مقررات
  • آیا ناسا نشانه‌هایی قطعی از حیات فرازمینی پیدا کرده است؟
  • رفلاکس معده؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • دستگیری فیشینگ کار حرفه‌ای در کرج
  • جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج اعلام شد
  • اعلام جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج ایرانی
  • هشدار؛ مراقب این نرم افزار‌های جعلی باشید
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • آزمایش یخ زدن دو گوشی تلفن همراه + فیلم